Sunday, 23 December 2012

Segmen Sabtu By Emas Putih

    
          Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.. tadaaaa.. berpantun dua kerat bagai pulak..hehe.. kalini, syu di invite oleh sorang blogger ni name dia kak nadia untuk join Segmen Sabtu By Emas Putih ni.. excited meyh.. yela syu baru first time nak cuba join moin segmen2 kat blog2 nih..biasanya cuma blogwalking & tengok2 je tapi dah dapat peluang ni kita balun je apelagi kan.. mane tau ade rezeki dapat menang baru kasi kembang sikit hidung ni hah.. muehehe.. Kalau sesiapa nak try join bolehla klik banner ni..



Syu nak ajak kawan syu, dia pown blogger baru macam syu jugak so, si myza citra pelangi jom cube.. hee~

*Jom cuba reramai, pastu kita meriah sesame keyh.. jom jom jom korang... :D


12 comments:

  1. dari segmen yg sama. done follow u

    ReplyDelete
  2. dari segmen same :)

    jom join segmen ni http://www.paly.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html


    Jemput join bloglist saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

    ReplyDelete
  4. Hi. Dari segment yang sama. Done BW and follow. Follow mine!

    http://randomssssss.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. jom bw. senarai peserta dah kluar .
    http://www.kisahemasputih.com/2012/12/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-emas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks korang.. uzu, okeyh ti syu tengok, tengkiu.. :D

      Delete
  6. Hye! Jemput join my segmen! ^_^

    http://atiqahadzlin.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-januari-by.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama :) Blogwalking blog awak ! Hehe , jom baca entri terbaruuuuuu Izzah !

    Forever aloneee , kesian ;'(
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/sepi-selamanya.html

    Rilakkuma , please be mine >,<
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/wishlist-2013-teddy-rilakkuma.html

    Sesaje nak cakap , salah ke ? .______.
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/saja-nak-cakap.html

    ReplyDelete
  8. Nak topup RM100 ? Jom join !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  9. salam
    Bw dari segmen yang sama n follow blog ni..
    selamat berkenalan..n hepi blogging
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete