Monday, 18 February 2013

Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH


        Assalamualaikum~ hai korang2.. dah lame kan syu tak hupdate ini blog sampai dia da berkarat dah.. aigooo... disebabkan itu syu gilap2 dia kasi berkilat dengan join contest nih... jom la korang join.. menarik sebab syu tak pernah merasa jadi bloglist blogger lain kan, so nak try la.. hee~ :D






7 comments:

  1. ahak lme x hupdate..nmpk kat fcebook je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kan kan kak nadia.. busy dgn facebook je syu ni.. hehe.. slalu ade bneda nak update tapi last cerita tu habis kat dalam hati je.. tak di share kat blog.. apla syu ni.. :P

      Delete
  2. Ponn ponn,Ayna singgah sini! Jom pergi blog Ayna? ^^
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-mac-2013-by-djh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ten ten....! syu pown da follow blog Ayna.. :D

      Delete
  3. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/02/pencarian-bloglist-mac-april-2013-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ jom ke blog dayangdeno? hihi^^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete